Home / archiefcentraal / nieuwleusen zeker van klassebehoud

nieuwleusen zeker van klassebehoud

Na afloop van de wedstrijd tegen Den Ham vallen de spelers en staf van Nieuwleusen elkaar van blijschap in de armen. Na de 3-1 zege is het klassebehoud een feit en hoeft voor het Oranje Zwart de heen en weer niet van stal gehaald worden.

Het was de eerste helft nog het aankijken waard, maar na rust was er bijster weinig te genieten op het Klaverblad in Nieuwleusen. Als Den Ham spits Gerjan Blekkenhorst het vizier wat beter had ingesteld had het bij rust makkelijk 3-0 kunnen staan. Het stond echter 1-1 en de doelpunten maker was dezelfde. Gert Nijmeijer kopte na een half uur een corner onderkant lat erin, waarbij doelman Henrold Luttels finaal onderdoor liep. Diezelfde Nijmeijer kopte vlak voor rust helemaal vrij staan in eigen strafschop gebied de bal hard in eigen doel.

Na rust kreeg Den Ham geen kans meer en Nieuwleusen had aan twee mogelijkheden genoeg. Eerst rolde de bal via Rob Goutbeek in het doel en diep in blessure tijd was Erik Uitslag de man die de eindUitslag op het bord zette en de muziek knalhard klonk ,, Hier is het feestje en waar is het feestje”.

Trainer Hans Roeland was erg blij met de zege. ,, We zijn slecht begonnen, daarna een hele goede serie en nu is het ook niet best. Ik moet elke week wat schuiven, door blessure en dat komt niet ten goede van het spel. Gelukkig zijn we nu zeker en misschien valt er wat druk weg”.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.