lotgenotencontact in vechtgenotenhuis

De gevolgen van kanker in het hoofd/halsgebied kunnen heel verschillend zijn. Zo kunnen er problemen optreden met eten, kauwen, slikken, praten en uiten van emoties. Vaak is er behoefte aan een luisterend oor, informatie en contact met lotgenoten. Donderdagmiddag 10 mei is er een inloopmiddag voor (ex)patiënten met kanker in het hoofd/halsgebied, onder leiding van Marijke Baks van Stichting Klankbord. Aanvang van de middag is 14.00 uur. Opgave dient men minimaal twee dagen vooraf te doen.

Stichting Vechtgenoten, voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten.

Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, e-mail: vechtgenoten@live.nl, telefoonnummer: 06 39032263.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.