Home / Ankum / leerlingen sjaloom geluidsstudio in

leerlingen sjaloom geluidsstudio in

Groep 6, 7 en 8 van cbs Sjaloom hebben een bezoek gebracht aan de geluidsstudio van Jan en Debby Kisjes in Dalfsen. Na een rondleiding ’met de handen op de rug’ werd het menens. De kinderen gingen de studio in om een op school ingestudeerd lied professioneel op te nemen.

“De afgelopen weken hebben de kinderen van basisschool Sjaloom in Ankum gewerkt met het thema multimedia,” vertelt Juf Yvonne Boers. “Hierbij kwamen diverse zaken aan de orde zoals reclame, kalligraferen, zintuigen, industriële revolutie en kinderarbeid. De onderwerpen konden op verschillende manieren verwerkt worden.” In juffen-jargon: “het aanbod was gericht op de 8 verschillende intelligenties vanuit het principe van de meervoudige intelligentie.”

In het kader van dit thema werd de excursie naar de geluidsstudio georganiseerd, zodat de kinderen ‘in het echt’ uitleg zouden krijgen over het opnemen van muziek. De kinderen genoten zichtbaar. Zichtbaar onder de indruk fietsten de kinderen weer terug naar school, om de opname trots aan de andere groepen te laten horen. De opname is te beluisteren op de website van de school: www.sjaloomdalfsen.nl onder kinderen/thema 6,7,8.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.