Home / archiefcentraal / landgoed de lindenbergh wint award

landgoed de lindenbergh wint award

Vakantiepark Landgoed de Lindenbergh uit Ommen heeft een Zoover Award gewonnen. Daarmee behoort Landgoed de Lindenbergh tot de beste 25 vakantieparken van Nederland. Zij staan op een achtste plaats. De Zoover Award is de publieksprijs binnen de Nederlandse toeristische sector.

Wim en Harriët Weitkamp ontvingen de Zoover Award dinsdag uit handen van Stephan Bosman, algemeen directeur van Zoover. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Beachclub Ottenhome in Loosdrecht werd het vakantiepark in het zonnetje gezet met een gouden certificaat.

Het park wordt vooral geprezen om de weldadige rust, de ruim ingerichte luxe bungalows, grote tuinen met veel groen, zeer vriendelijk en klantgericht beheer en uitgebreide fiets- en wandelmogelijkheden in de prachtige omgeving.

De Zoover Awards worden voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Dit jaar werd de Zoover Award voor het eerst uitgereikt aan de hand van een landelijke lijst. De beste 25 vakantieparken van Nederland ontvingen dinsdag een Zoover Award. De Awards worden vergeven op basis van de ervaringen van gasten en zijn daarmee een echte publieksprijs.

Een volledig overzicht is te zien op: www.zooverawards.nl.

Naast de Zoover Awards kunnen accommodaties ook in aanmerking komen voor een Zoover Recommended of Highly Recommended. Deze certificaten worden uitgegeven aan goed of zeer goed scorende accommodaties in Europa.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.