krepla stuurt prijswinnaars de lucht in

Krepla Trappen hield op vrijdag 30 maart open huis in het nieuwe pand op bedrijventerrein de Rotbrink in Ommen. Relaties, familie, vrienden en kennissen konden een kijkje nemen in het gloednieuwe gebouw. Op die manier kregen zij een indruk van het proces van ontwerp tot en met productie. Ook was er voor belangstellenden de mogelijkheid om zelf lasmethodes zoals het het ‘MIG/MAG-’ en ‘TIG-lassen’ uit te proberen.

Tijdens deze open dag verlootte Krepla tevens twee rondvluchten voor twee personen boven Ommen. Deelnemers moesten raden hoeveel dopmoeren er in een pot zaten. De gelukkige winnaars waren André Ploeg uit Dedemsvaart en Romy Vos uit Itterbeck. Zij hebben hun rondvlucht gemaakt op vrijdag 6 april 2012. Krepla Trappen kijkt terug op een zeer geslaagde dag en wil via deze weg iedereen bedanken die dit mogelijk gemaakt heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.