Home / archiefcentraal / kloosterhaar bijna binnen

kloosterhaar bijna binnen

Kloosterhaar gaat naar de derde klasse dat kan niet meer mis na de 1-2 zege bij Storica. Zelfs een gemiste strafschop van Jesper de Jager mocht de pret niet drukken. ZAC won wel ruim met 8-0 maar het gat is nog heel erg groot. Er gaapt nog altijd een gat van elf doelpunten voorsprong voor Kloosterhaar.

En dan moet ZAC allles winnen en Kloosterhaar alles verliezen. Als op 5 mei thuis gewonnen wordt van SCD dan is het feest op de Polderhoek. Ook een gelijkspel is voldoende, maar thuis willen de mannen van Bert Snippe en Zwier Ekkel alleen maar winnen.

Vandaag scoorde Mark Boshove de 0-1, waarna Jesper de Jager vergat de score uit te bouwen. Stefano Chaar maakte minuten voor rust 1-1, maar good-old Erik Drenthen zette vlak na rust Kloosterhaar op 1-2. Dat gaven de mannen niet meer weg en in de laatste 10 minuten was het helemaal gedaan met Storica, want na de rode kaart van Richard Grafhorst moest de ploeg met 10 man verder.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.