Home / archiefcentraal / jongerenactiviteit in vechtgenotenhuis

jongerenactiviteit in vechtgenotenhuis

Ook voor jongeren verandert er veel wanneer in een gezin kanker voor komt. Stichting Vechtgenoten wil jongeren die met kanker te maken hebben (zelf of in hun naaste omgeving) met elkaar in contact brengen, ondersteunen en ontspanning bieden. Daarom is er iedere tweede woensdag van de maand een bijeenkomst voor deze jongeren.

Bovendien start in mei het mozaïekproject voor de jeugd. In het Vechtgenotenhuis staat een mooi voorwerp klaar, dat met mozaïek versierd kan worden onder leiding van Thea Veenstra. Iedereen kan deelnemen aan het project. Misschien kun je in dit mozaïekontwerp je verhaal en gedachten kwijt. De uiteindelijke naam van ‘het ding’ zal waarschijnlijk gaandeweg vanzelf ontstaan. Stichting Vechtgenoten hoopt dat iedereen in dit

project letterlijk en figuurlijk veel kwijt kan.

Wil je meedoen met mozaïeken, dan kun je je aanmelden via de mail of telefonisch. De eerstvolgende jongerenbijeenkomst is op woensdagmiddag 9 mei van 16.15 tot 17.45 uur. Voor meer informatie kun je terecht op de website.

Stichting Vechtgenoten, voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten.

Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, e-mail: vechtgenoten@live.nl, telefoonnummer: 06 39032263.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.