Home / archiefcentraal / inschrijving pinkster open ommen loopt redelijk

inschrijving pinkster open ommen loopt redelijk

Het 32ste Pinkster Open in Ommen staat weer op de planning en de inschrijving loopt redelijk. Op dit moment zijn er een kleine 60 deelnemers die hebben in geschreven. Ook het westen, met name Wervershoof komen weer een aantal deelnemers die een weekend komen kamperen en tennissen op sportpark de Westbroek.

De winnaar van vorig jaar Rob Dekker zal niet van de partij zijn, want hij is afgelopen jaar zodanig in ranking gestegen (1.9) dat hij niet meer in categorie 3 mee mag doen. Nu is Viktor van Putten de grote favoriet, al zullen er zeker aan de kapers zijn die hem de loef willen afsteken.

Voor diegene die nog willen inschrijven dat kan nog steeds. Via www.toernooi.nl kan er ingeschreven worden. Het pinkster toernooi dat wederom door Laro Tape wordt gesponserd staat open voor enkel, en dubbel spelers van 3 t/m 8. Zorg dat je erbij bent want vol is vol en die grens ligt bij ongeveer 140.

TC Ommen zal in het najaar (week 39) ook nog een dubbel toernooi organiseren voor 30 en 40 plus in de categoriën 5 t/m 8. Binnenkort zal dat ook bekend gemaakt worden op toernooi.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.