hoonhorst klopt ulu spor

Zondag vond er op de Potkamp de wedstrijd plaats tussen de nummer elf (laatst) en nummer 10. Hoonhorst had na de zege van vorige week goede moed om dit duel tot een goed einde te brengen. Dat gebeurde dan ook want Ulu Spor mag naar de zesde klasse, want het verloor met 3-0 van Hoonhorst dat zo in de vijfde klasse mag blijven.

USV en Dalfsen speelden deze middag in Nieuwleusen gelijk, 1-1 werd het. USV heeft de eerste periode en kan zich opmaken voor p/d wedstrijden. De laatste weken is het een beetje kwakkelen geblazen. Dalfsen daar en tegen richt zich weer op en kwam verdiend op voorsprong. Eric van der Sande mocht na ruim een uur via de strafschop stip USV weer op gelijke hoogte brengen.

Kan dus zijn dat beide ploegen elkaar nog treffen in de nacompetitie, USV is zeker van nacompetitie Dalfsen moet nog even in de wachtkamer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.