Home / archiefcentraal / golfavond voor mantelzorgers

golfavond voor mantelzorgers

Carinova Steunpunt Mantelzorg zorgt voor een avondje lekker losgaan op de golfbaan. Op donderdag 7 juni is er voor jonge mantelzorgers van 16 jaar en ouder de gelegenheid om een balletje te slaan. Dit gaat gebeuren bij Pitch & Putt ‘De Kleine Esch’ in Lemele. Het gaat om golfen op een kleine baan.

De avond is bedoeld voor jonge mantelzorgers uit de gemeente Deventer, Raalte, Ommen, Dalfsen en Hardenberg. Het is van 19.30 tot 22.00 uur en er zijn geen kosten aan verbonden. Wel moet je zelf voor vervoer zorgen. Aanmelden is verplicht; dit kan vóór maandag 28 mei bij Rinie van de Hoek, via r.vandehoek@carinova.nl of telefonisch via 0900 86 62 (lokaal tarief).

Vooral voor de mantelzorgers die meegaan op het weekend in juli, is dit dé gelegenheid om elkaar alvast wat beter te leren kennen. Uiteraard zijn alle anderen ook van harte welkom! Aanmelden voor het weekend van 6, 7 en 8 juli kan ook nog steeds!

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren bij wie er thuis iemand extra zorg nodig heeft. Dat kan zijn een ouder, broer of zus met een ziekte, een beperking of met psychische- of verslavingsproblemen. Een kwart van alle jongeren zorgt voor een familielid. De aandacht binnen het gezin van deze jongeren gaat vaak uit naar het familielid dat extra zorg nodig heeft. Voor de jonge mantelzorgers is er dan minder aandacht. Zij blijven vaak alleen met hun zorgen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.