goede resultaten ommer solisten

De deelnemers van de Bazuin en Soli Deo Gloria (SDG) hebben zaterdag goede resultaten behaald op het Solistenconcours in het Baken. In totaal waren er negentien optredens van SDG en vijf van de Bazuin. Het niveau van de deelnemers was goed. Er werden veel eerste prijzen behaald en slechts enkele tweede prijzen.

De juryleden Dick Bolt en Theo van Kruistum gaven twee deelnemers van de Bazuin en vijf van SDG het hoogste aantal in hun divisie toegekend. Zij wonnen daarmee een beker. De gelukkige bekerwinnaars van SDG zijn: In de sectie A (blazers): Jeugddivisie Dessalin Kampman op trombone, Vijfde Divisie Robert-Jan Makkinga op bugel.

In de sectie B (slagwerk): Jeugddivisie Melvin Schoonhoven, vierde divisie Lars Odink en derde divisie Matthijs Boessenkool (alle drie op kleine trom). Voor de Bazuin was het Marcel Grootens die in de 4e divisie op zijn trompet met de hoogste eer ging strijken. Aron Douma won de beker in de Tweede Divisie slagwerk op kleine trom.

De organisatie van dit concours was in handen van muziekvereniging de Bazuin, in samenwerking met de muziekbond CBOW.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.