giny dunnewind wint goud bij city run

Het was een succesvol evenement voor ACO Van Elderen: de City-Run in Hardenberg. 26 ACO atleten schreven zich in voor deze hardloopwedstrijd op vrijdag 20 april. Zij deden mee aan diverse afstanden. 13 Atleten eindigden bij de eerste tien in hun klasse.

Op de vijfduizend meter hield master Giny Dunnewind zich niet in, heel sterk pakte zij de kop in haar klasse en finishte als eerste met een tijd van 20.18 minuten. Ineke Nawijn kwam op dezelfde afstand als derde door, zij liep een sterke wedstrijd en finishte in 22.29 minuten.

Aline Kootstra kon goed meekomen met de kopgroep in haar klasse en werd uiteindelijk vijfde in een knappe 21.13. Bij de herenmasters werd Bennie Haverkort netjes zevende in een tijd van 20.05.

Bij de talentenloop neo-senioren tien kilometer behaalde Gertin Roke de achtste plaats in een snelle 17.18, Niek Linckens eindigde als zevende bij de senioren met 17.29. Martin Breunissen werd hier achtste in 20.18. Savanna Warmink werd derde bij de junioren A met een tijd van 20.17.

Yvonne Meijer kon op de tien kilometer goed meekomen in de kopgroep, maar zij moest helaas in de laatste kilometers toch wat atleten laten gaan. Ze passeerde de finish als zesde in 43.16 minuten. Net voor Yvonne finishte Kees Martens in een goede 43.14.

Voor de jeugd werd dit keer een drieduizend meter ingelast. Bij de meisjes pakten Inga Bakker en Sanne Otten knap de vijfde en zesde plaats, met respectievelijk een tijd van 13.16 en 13.22. Nick Marsman en Jari Kouwen scoorden met 11.05 en 14.25.

Zo heeft ACO Van Elderen weer goede tijden neergezet en was het een succesvolle dag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.