gemeente ommen kleurt oranje

Maar liefst acht inwoners uit de gemeente Ommen zijn vrijdagmorgen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Marc Jan Ahne reikte in MFC Carrousel aan alle acht de onderscheiding uit. Bijzonder is de onderscheiding voor een echtpaar, namelijk meneer en mevrouw Hekman uit Witharen.

De benoemingen zijn dit jaar verspreid over de gemeente: drie inwoners uit Ommen, twee woonachtig in Witharen en uit de buurtschappen Vinkenbuurt, Arriën en Vilsteren is elk één plaatsgenoot onderscheiden.

A. Vosjan, G. Hekman, B. Hekman-Hierink, W. Herbrink, G. Wiegersma-van Beesten, J. Kloosterman-de Waal, G. Steen en A. Brinkman werden allemaal benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.