Home / archiefcentraal / flash huldigt vijf kampioensteams

flash huldigt vijf kampioensteams

Volleybalvereniging De Hypotheekgroep Flash uit Nieuwleusen heeft dit weekend maar liefst vijf kampioensteams gehuldigd. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd van dames 1 werden vijf mini-teams in het zonnetje gezet. Als echte kampioenen werden de mini’s één voor één omgeroepen, waarna ze in een lange lint achter de aanvoerster van dames 1 de zaal in gingen.

Onder begeleiding van luide muziek en groot applaus van het in grote getale gekomen publiek, togen de mini’s naar de dames van het eerste elftal, van wie ze een high five kregen. Tevens kregen ze een medaille en een mooie roos van de sponsor, Aannemersbedrijf Tempelman. Als afsluiting werd er samen met dames 1 een mooie kampioensfoto gemaakt.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.