Home / archiefcentraal / expositie ijsland bij kunstweekend dalfsen

expositie ijsland bij kunstweekend dalfsen

In het kunstweekend Kunst om Dalfsen op 5 en 6 mei start Natuurboerderij ‘Lindehoeve’ met een nieuwe expositie. Met een fotoexpositie over IJsland tonen Gerard van Weerd uit Dalfsen en Gerard Vis uit Vinkeveen natuurfoto’s van IJsland. U kunt ook luisteren naar mythen en sagen uit IJsland, verteld door verhalenverteller Elza Vis van ‘Binnenste-Buiten’.

Beide dagen is de boerderij van 10 tot 17 uur open. Elza Vis is er op zaterdag van 16 tot 17 uur en zondag van 14 tot 15 uur. De toegang is gratis. Natuurboerderij ‘Lindehoeve’ bevindt zich aan Koesteeg 4 in Dalfsen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.