enquete onder mkb gemeente ommen

De gemeente Ommen laat onderzoeken wat de reden is van de lage score bij het MKB-onderzoek vorig jaar. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat de geënquêteerde MKB’ers niet tevreden waren over de relatie met de gemeente Ommen.

“De uitslag bevreemde mij, omdat ik uit gesprekken met ondernemers, de OVO en de HVO niet eenzelfde beeld krijg,” aldus wethouder Lagas. “Natuurlijk gaat er weleens iets niet goed, maar als je als gemeente onderaan de lijst eindigt dan moet er wel iets meer aan de hand zijn.” De gemeente verstuurde daarom dit weekend een enquête naar alle ondernemers uit de gemeente om de reden te achterhalen. “Toen de uitslag bekend werd, heb ik direct contact gezocht met het MKB dat het onderzoek heeft uitgevoerd. Helaas konden zij niet vertellen waar de ontevredenheid vandaan kwam. Daarom gaan we nu zelf onderzoeken. Niet om het resultaat te weerleggen, maar om te achterhalen waar het aan schort.”

De enquête kan tot en met 11 mei worden teruggestuurd. Ook vinden er nog een aantal individuele interviews met ondernemers plaats. Voor de zomer wordt de uitkomst bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.