Home / archiefcentraal / diefstal van messing kalibers

diefstal van messing kalibers

De eigenaar schat, dat er voor een bedrag van 30.000 euro aan messing kalibers is weggenomen.

Daarnaast is ook een rode paletwagen meegenomen. Hoe de diefstal precies heeft kunnen plaats vinden wordt nog onderzocht. Het vermoeden bestaat, dat een dader zich heeft laten insluiten om vervolgens via de binnenzijde het pand weer te openen.

Mensen die iets gezien of gehoord hebbend at mogelijk met deze diefstal te maken kan hebben wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Anonieme informatie kan worden doorgegeven bij Bel M. (meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000. De recherche stelt een nader onderzoek in.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.