Home / archiefcentraal / deelnemers jeugdhanze bekend gemaakt

deelnemers jeugdhanze bekend gemaakt

Om de spanning op te voeren nam initiatiefnemer van het eerste uur, Wim Pardoen, uitgebreid de tijd om terug te blikken op de sollicitatieprocedure. Alle leerlingen moesten in het Engels, Duits en Frans een motiveringsbrief schrijven waarom ze graag mee zouden willen. Hieruit zijn vijf kandidaten geselecteerd voor een gesprek. De twee heren en drie dames wisten hoe ze commissieleden moesten paaien. Gebak, snoep en streekproducten kwamen eraan te pas.

Uiteindelijk maakte burgemeester Ahne bekend dat Sebastiaan Bruin en Jasmijn Boschman van 28 juni tot met 1 juli mogen deelnemen aan de Jeugdhanzedagen. De burgemeester wenste hen veel succes. “Uiteraard is het een prachtige leerervaring, maar het is ook een feest om er heen te gaan. Je ontmoet leeftijdsgenoten uit diverse landen en gaat deelnemen aan diverse culturele festiviteiten. Een ervaring die je later zeker nog van pas komt.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.