Home / archiefcentraal / dedemsvaarter aangehouden voor inbraak

dedemsvaarter aangehouden voor inbraak

Politie Twente heeft dinsdag 24 april een 40-jarige man uit Dedemsvaart aangehouden die ervan wordt verdacht meerdere woninginbraken te hebben gepleegd.

De man was op 3 april al aangehouden door Politie Rotterdam-Rijnmond, omdat hij in een auto reed, die op 19 februari in Veenendaal was gestolen. Omdat in de auto verschillende goederen werden aangetroffen die van diefstal afkomstig waren, werd de man in verzekering en vervolgens in bewaring gesteld.

De aangetroffen goederen waren onder andere afkomstig van een inbraak in een woning aan de Oranjestraat in Nijverdal op 20 maart jl. Bij zoeking in zijn woning werden nog meer goederen gevonden die van woninginbraken afkomstig zijn. De man is door Politie Twente opnieuw aangehouden en voor verder onderzoek in verzekering gesteld. De politie doet onder meer onderzoek naar de herkomst van de goederen. Ook wordt onderzocht of de man voor meer woninginbraken verantwoordelijk kan worden

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.