Home / archiefcentraal / damovo dagen gezelligheid kermis en muziek

damovo dagen gezelligheid kermis en muziek

Nog een maand en dan is het alweer zover. Van 16 tot en met 19 mei staat Dalfsen vier dagen lang in het teken van gezelligheid, kermis en muziek. Het programma van de DAMOVO-dagen is inmiddels compleet. Elke dag is er een grandioze kermis van 14.00 tot 24.00 uur op het grasveld aan de Bruinleeuwstraat en de feesttent staat dit jaar op de parkeerplaats naast het gemeentehuis in Dalfsen.

Op woensdag 16 mei begint de kermis met de euro middag. ’s Middags wordt voor de eerste keer samen met Woonzorgcentrum Rosengaerde en De Zonnebloem (afdeling Dalfsen) een speciale seniorenmiddag georganiseerd voor de bewoners van Rosengaerde. Theatergroep ‘Mooi Weer’ treedt op en maakt cabaretesk theater in oude stijl voor senioren. ’s Avonds staat coverband Barcode op de bühne.

De traditionele fietstocht op Hemelvaartsdag is dit jaar voor het eerst gratis. Er kan van 10.00 tot 14.00 uur gestart worden bij de feesttent. Er zijn routes van 15, 30 en 45 kilometer. De fietstocht is uitgezet door de Tourclub Dalfsen. ’s Middags komt Clown Snorre langs. Met zijn interactieve voorstelling zorgt hij ervoor dat zowel jong als oud zich vol enthousiasme kunnen uitleven en zich na afloop nog steeds afvragen waar die brandende spekjes nou ineens vandaan kwamen? De Radio-NL Drive-In show, Henri van Velzen en DJ buffel maken er een gezellige avond van.

De kinderrommelmarkt is op vrijdag 18 mei. Kinderen kunnen van tevoren een plaatsje reserveren via rommelmarkt@damovodalfsen.nl. Opgave is gratis maar wel verplicht gezien het maximum aantal beschikbare plaatsen. Tijdens de kinderrommelmarkt wordt er ook een Djembe Workshop verzorgd in samenwerking met Doomijn. Ook wordt dan de uitslag van de kleurwedstrijd bekend gemaakt. De kleurplaat ligt vanaf woensdag in de tent en is nu al te downloaden op de website. De Dalfser band NIKX! staat deze avond op het podium en om 22.45 uur is er grandioos vuurwerk.

Treintje Bello rijdt zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur vanaf het feestterrein door de straten van Dalfsen. Pater Moeskroen sluit zaterdagavond de vier gezellige DAMOVO-dagen af met feestelijke hits.

Meer informatie over de DAMOVO-dagen is te vinden op www.damovodalfsen.nl Op de website zijn ook filmpjes te vinden van de artiesten die optreden. Daarnaast is het ook mogelijk om via Twitter op de hoogte blijven van het laatste DAMOVO-nieuws www.twitter.com/DamovoDalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.