cursussen schilderen in vechtgenotenhuis

Het Vechtgenotenhuis biedt de mogelijkheid om vier dinsdagavonden creatief te gaan schilderen onder leiding van Gerda Becker-Huisman. Creatief schilderen is volgens haar een ‘ontdekkende’ manier om jezelf beter te leren kennen.

“Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen om mee te mogen doen,” aldus Becker-Huisman. “Ieder schildert op zijn of haar eigen unieke manier en dat is vanzelf goed. Emoties kunnen in tekeningen of tijdens schilderen tot uiting komen door middel van kleuren en vormen. Ook kun je schilderen ervaren als een verwerking van en gebeurtenis.”

De data van de cursus zijn 3 april, 17 april, 8 mei, 22 mei en 29 mei. Deze laatste avond is een inhaalavond. De aanvang is elke keer om 19.30 uur en de cursus eindigt rond 21.30 uur. De kosten bedragen 60 euro in totaal en dit is inclusief materiaal.

Tevens start er regelmatig een nieuwe cursus schilderen onder leiding van Marlous Klekamp. In maart is al weer de zesde serie gestart, steeds op de vrijdagmiddag. De resterende data zijn: 13-4, 27-4, 11-5, 25-5, 30-5. Deze laatste datum is een inhaaldag. Deze cursusmiddagen duren van 14 tot 17 uur en kosten 90 euro. Hierbij wordt geschilderd met acrylverf, aangevuld met gemengde technieken.

Belangstellenden kunnen altijd een kijkje komen nemen tijdens een cursus of tijdens andere openingstijden van het inloophuis. Opgeven kan via onderstaand vechtgenoten@live.nl of 06-39032263. Het Vechtgenotenhuis bevindt zich aan Beerzerweg 5 in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.