cursisten sluiten glas in lood cursus af

De voorjaarscursussen van 2012 bij Atelier Harmsma in Mariënberg zijn door de cursisten met succes afgesloten. De cursisten waren zeer tevreden over hun eerste cursus, waarin zij de beginselen van het werken met glas-in-lood leerden. Ze leerden onder meer het snijden en slijpen van glas, het glas in het lood zetten en het patineren en kitten van hun werkstukken.

De cursisten schreven zich dan ook gelijk enthousiast in voor de vervolgcursus. In die, inmiddels afgesloten, vervolgcursus werd dieper ingegaan op het werken met bijvoorbeeld de stroken- en cirkelsnijder, evenals op het werken met de glaszaag en het uitrekenen van de maten van een glas-in-lood raam.

De meeste cursisten vinden het een groot voordeel dat het bij Atelier Harmsma mogelijk is in overleg de data voor de cursussen vast te stellen. Uiteraard kan dit alleen als men zich met twee of meer personen tegelijk inschrijft. Schrijft men zich individueel in, dan heeft Atelier Harmsma daarvoor vaste cursusdata in voor- en najaar.

Atelier Harmsma houdt zich niet alleen bezig met het geven van cursussen en workshops in glas-in-lood, Tiffany en HotPot sieraden maken. Het werken voor opdrachtgevers neemt een evenredig deel van de tijd in beslag.

Wilt u een cursus of workshop volgen of hebt u plannen voor de ramen in uw huis – deze kunnen bijvoorbeeld ook in isolatieglas gezet worden – of andere werkstukken, neem dan eens contact met ons op. Ook voor glas, lood en gereedschap kunt u bij ons terecht. Atelier Harmsma is te bereiken via www.atelierharmsma.nl of info@atelierharmsma.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.