Home / archiefcentraal / auto over de kop op hammerweg

auto over de kop op hammerweg

Op de Hammerweg in Ommen is donderdagavond rond 22.00 uur een auto over de kop geslagen. De bestuurder van een Peugeot raakte in een van de bochten de controle over zijn auto kwijt toen de achterkant van de auto in de bocht begon te glijden. De jongeman kwam met zijn auto aan de andere kant in de berm, waarna hij over de kop sloeg, en op het dak tot stilstand kwam.

Volgens de bestuurder en een aantal ooggetuigen is het ongeval niet ontstaan door het overschrijden van de maximum snelheid. De brandweer hoefde gelukkig niet in actie te komen en de bestuurder heeft samen met berger Autax zijn auto naar een garagebedrijf in Vroomshoop gebracht. De auto, die nog niet lang in het bezit was van de jonge bestuurder, raakte onherstelbaar beschadigd.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.