Home / archiefcentraal / zevenklapper voor kloosterhaar

zevenklapper voor kloosterhaar

Kloosterhaar blijft in 4C bovenaan staan. Tegen Wyhmen wist de ploeg maar liefst zeven maal het net te laten bollen. Topscoorder Derian Reinders was weer sterk op dreef, want hij scoorde maar liefst vier maal. Hij brengt hiermee zijn score op 23 goals en dat voor iemand van 16 jaar. Ook Erik Drenthen scoorde weer tweemaal, terwijl Mark Boshove zijn totaal naar 15 tilde.

Lemele wist niet te winnen bij Wilsum. Bij rust was het al 3-0 terwijl aan het eind 4-0 op het scorebord stond. Lemele is met een slechte serie bezig, want de ploeg zakt steeds verder weg op de ranglijst, terwijl het zo sterk begon deze competitie.

Mariënberg wist zaterdag te winnen van HTC met 2-1. Na een 0-1 achtertsand trok Theo de Lange de zaken recht. Ruud Buitenhuis die vorige week nog in eigen doel trof, maakte een kleine tien minuten voor tijd de winnende.

Lees ook

Vilsteren hoeft (nog) niet naar Bentelo

BENTELO – Het programma in klasse 5A van het zondagvoetbal afdeling Oost verordonneerde de mannen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.