zangmiddag vijverhoeve nieuwleusen

Voor alle zangliefhebbers is er op zaterdag 31 maart een zangmiddag in de Vijverhoeve bij de Lichtmis in Nieuwleusen. De middag begint om 14.30 uur en wordt gehouden ten bate van Stichting Alzheimer Nederland.

Verschillende koren zullen hun zang ten gehore brengen. Zo treedt het Kouwenskoor (familiekoor) op met vele bekende liedjes. Via een beamer worden de teksten op het doek getoond, dus meezingen mag. Ook Aalt Westerman van de Troubadour treedt op en er is een koortje aanwezig dat geestelijke liederen laat horen.

Kaarten kosten vijf euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij supermarkt Ubak in Rouveen (0522-291224), drukkerij Nico de Graaf in Nieuwleusen, telefonisch via H.J. Kouwen (0529-481748) of eventueel in de zaal.

De middag wordt mede mogelijk gemaakt door Univé Nieuwleusen en Rabobank Vaart- en Vechtstreek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.