Home / archiefcentraal / workshop paasstuk maken lemelerveld

workshop paasstuk maken lemelerveld

Het is natuurlijk erg leuk om met Pasen een mooi Paasstuk op tafel te hebben staan. Dit stuk kan gekocht worden, maar leuker is nog om het zelf te maken! Daarom houdt Landstede Welzijn Lemelerveld op donderdag 29 maart een workshop Paasstuk maken. Diny Laarman leidt de workshop en heeft weer een prachtige creatie in petto. Deze creatie is vanaf vrijdag 23 maart al te bezichtigen in het Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld.

Aan een metalen pin met voetstuk wordt een bol oase vastgezet, die met mos is omwikkeld. Het wordt een stuk met een opeenstapeling van diverse materialen, zoals enkele voorjaarsbolletjes, een mooi ganzenei, potjes en een kippetje ter afsluiting. Met enkele Thyphabladeren wordt er een sierlijke draai aan het Paasstuk gegeven. De tafel wordt vast en zeker opgefleurd door deze prachtige creatie!

De workshop is van 19.30 tot 22.00 uur en vindt plaats in het Kulturhus de Mozaïek aan het Kroonplein 64 in Lemelerveld. Voor de workshop zijn nog steeds plekken vrij. Opgeven kan tot en met woensdag 28 maart, maar vol is vol! Voor opgave of meer informatie kun je mailen naar gerda@heinkoenjer.nl of bellen naar 0572-372391.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.