Home / archiefcentraal / workshop high tea lemelerveld

workshop high tea lemelerveld

Vorig seizoen was het een topper: de workshop High Tea van Landstede Welzijn in Lemelerveld. Ook dit jaar belooft het weer een geslaagde avond te worden. Op woensdagavond 28 maart vindt de workshop plaats, onder leiding van Edith Westendorp. Zij heeft weer heerlijke gerechten uitgezocht, waar menig deelnemer blij van zal worden!

De recepten van dit jaar zijn weer totaal anders dan die van vorig jaar, maar niet minder lekker! Het zijn zoete, maar ook hartige lekkernijen die eenvoudig door iedereen te bereiden zijn. Een high tea klaar maken is ook een leuk idee voor de komende Paasdagen. Uiteraard krijgt iedereen de gelegenheid om van alle gerechten te proeven. Dus kom vooral niet met een volle maag! Na afloop mogen alle zelfgemaakte recepten mee naar huis worden genomen.

De workshop is van 19.30 tot 22.30 uur en de kosten bedragen 32 euro per persoon, inclusief koffie/thee en materialen. Er zijn nog steeds plekken vrij voor deze workshop. Opgeven kan tot en met maandag 26 maart via gerda@heinkoenjer.nl of telefoonnummer 0572-372391.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.