wedstrijd van de week usv hoonhorst

In Nieuwleusen nemen USV en Hoonhorst het tegen elkaar op. “Het is voor ons de laatste kans om nog mee te doen voor de titel”, zegt USV-trainer Joshua Nijlant.

De Nieuwleusenaren kunnen de punten goed gebruiken. De ploeg pakte na de winterstop slechts twee punten in drie wedstrijden. Toch bedraagt de achterstand op koploper OVC ’21 slechts drie punten. Die ploeg speelde wel een wedstrijd minder.

“Deze wedstrijd moet voor ons het keerpunt worden,” aldus Nijlant. “Ons voetbal is helemaal niet zo slecht, maar we missen de laatste weken veel te veel kansen. Dat kostte ons tegen Heeten bijvoorbeeld ook een nederlaag.”

Hoonhorst heeft andere zorgen. Met slechts acht punten staat de ploeg voorlaatste. Alleen Ulu Spor FC presteert met drie schamele puntjes vooralsnog slechter. Die werden overigens wel afgelopen zondag gepakt. “Het moet nu wel gebeuren,” zegt trainer Hans Antonissen. “Het is echt niet zo dat we elke week weggespeeld worden, maar we komen wel steeds net wat tekort. De trainingsopkomst en de beleving zijn prima, maar het ontbreekt ons soms aan volwassenheid.” Alleen de hekkensluiter degradeert aan het einde van het seizoen.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef op de site in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres. Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 25 maart 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.