wedstrijd van de week hoonhorst ovc 21

De Wedstrijd van de Week op Vechtdal Centraal is opnieuw een derby in het Vechtdal. Nummer voorlaatst Hoonhorst ontvangt koploper OVC ’21.

Voor OVC ’21 telt in de strijd om de titel alleen de volle winst. Met nog vijf wedstrijden te spelen koestert de ploeg een voorsprong van drie punten op USV. Die ploeg speelde wel een wedstrijd meer. Broekland ligt met achterstand van vijf punten en evenveel gespeelde wedstrijden als OVC ’21 (15) ook nog op de loer.

Voor Hoonhorst tellen andere zaken. Die ploeg zag hekkensluiter Ulu Spor de achterstand van acht punten in twee weken tijd doen halveren. Om niet in acuut degradatiegevaar te komen, zou een puntje of zelfs de winst meer dan welkom zijn.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef op de site in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres. Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 1 april 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.