Home / archiefcentraal / wandelen voor inwoners oudleusen

wandelen voor inwoners oudleusen

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen houdt in samenwerking met Plaatselijk Belang, het wijkhoofd Welzijn Ouderen en de coördinatoren ouderenochtend Oudleusen wandelmiddagen voor de inwoners van Oudleusen.

De wandelingen vinden een keer per 14 dagen plaats in de even weken. De eerste keer is op woensdag-middag 4 april 2012. De wandeling van een uur is gepland rondom Oudleusen. Behalve de onkosten voor koffie/thee zijn aan deze wandeling geen kosten verbonden. Om 14.00 is het vertrek vanaf de Wiekelaar. Opgave niet nodig.

“Wandelen is gezond, gezellig en de onderlinge contacten worden er door verstevigd. Dus kom naar de Wiekelaar en doe mee,” reclameert de organisatie. Inlichtingen via mevr. Dinie Bouwer, 0529 – 471728 of mevr. Ge Holsappel, 0529 – 471660.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.