volco houdt jaarlijkse couponactie

Volleybalvereniging Volco organiseert van 26 maart tot en met 31 april haar jaarlijkse couponactie.

Tijdens de actie verkopen de leden van de Ommer volleybaltrots huis aan huis zo veel mogelijk vellen met kortingcoupons.

De actie wordt dit jaar voor de zeventiende keer gehouden en wordt door 24 winkels en bedrijven gesteund. De kortingen lopen soms op tot meer dan vijftien procent. “Volco zou graag elk jaar meer coupons te verkopen,” aldus coördinator Monique Welink. “Dat lukt het ene jaar ook beter dan het andere. Nu in tijden van financiële onzekerheid zou de verkoop makkelijker moeten gaan. Je biedt de kopers namelijk korting bij alledaagse boodschappen. Wie het handig speelt kan zomaar tientallen euro’s verdienen. Toch geen gek idee met een investering van slechts 5 euro.”

De volgende bedrijven en winkels steunen de actie in 2012: Palmexpert.nl, Tuincentrum Jurrie Baas, SportRijk Fit en Gezond, Bakkerij ten Brinke, Music Store Ommen, Intertoys Ommen, Orrsing Schoenmode, Albert Hein Ommen, Boerderijwinkel de Groene Marke, Daan Mode, Time Out Jack Hutten, Café Flater, DA drogist Wermink, HEMA Ommen, Quattro Store, Solo for Woman, Slijterij Van der Beek, Lake Side Ommen, Wereldwinkel, Berna Hairfasion, Brasserie Tante Pos, JUMBO supermarkt Omme, Prima Vista en Flowerfasion.

Wie de verkoper aan de deur is misgelopen heeft op vrijdag 30 maart van 16.00 en 19.00 uur en zaterdag 31 maart van 10.00 – 13.00 uur de gelegenheid de coupons te kopen bij Albert Heijn. Zo lang de voorrad strekt via de website van Volco. www.volco-ommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.