Home / archiefcentraal / vijf sterren voor van der bent

vijf sterren voor van der bent

Van der Bent Garden & Wood Creations mag sinds kort het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. Het logo wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie.

De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Het logo mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, kwaliteit, service, garantie en het geven van een goed advies hoog in het vaandel hebben.

Het bedrijf, gevestigd in Witharen, is inmiddels vijf jaar actief en creatief bezig met hovenierswerk en exclusieve houtbouw. Tuinontwerp, aanleg en onderhoud behoren onder andere tot de werkzaamheden.

Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het maken van maatwerk (tuin)meubelen, terrasoverkappingen en overige hout gerelateerde artikelen.

Het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt toegekend door WonenWonen.nl, dat in de afgelopen tien jaar is uitgegroeid tot een van de grootste woonportalen van Nederland. Op de website staat veel informatie over alles wat met wonen te maken heeft. Denk hierbij aan de inrichting van het huis, het aanleggen en onderhouden van de tuin, maar ook zaken als (ver)bouwen, schilderwerken en beveiliging komen aan bod.

WonenWonen.nl heeft per branche een overzicht gemaakt van de allerbeste vakspecialisten van Nederland. Enkel de door WonenWonen.nl geselecteerde bedrijven mogen het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. Van der Bent Garden & Wood Creations is er erg trots om zich in dit selecte gezelschap te bevinden.

Een overzicht van alle 5-Sterrenspecialisten is te vinden op: www.wonenwonen.nl/5-sterren-specialisten.

Lees ook

Hoogste opbrengst kinderpostzegels voor De Triangel in Witharen

WITHAREN – Nout, Selwin en Sven van basisschool de Triangel in Witharen hebben gemiddeld de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.