Home / archiefcentraal / verenigingen zijn vandalisme boekweit beu

verenigingen zijn vandalisme boekweit beu

Vooral ’s middags en ’s avonds na het gebruik door de verenigingen, vinden velen de weg naar het sportpark. Daar is volgens de verenigingen niets mis mee, ware het niet dat er behalve een partijtje voetbal, ook veel vernielingen worden gepleegd. Dat gebeurt niet alleen op en rond het kunstgrasveld, maar ook de tribune wordt vervuild en op verschillende plaatsen zelfs vernield.

De vrijwilligers zijn het beu om de vernielingen steeds opnieuw te moeten herstellen. Voor de verenigingen is het ondoenlijk om voortdurend controle uit te oefenen. Er is inmiddels melding gedaan bij de politie en die heeft toegezegd vaker op en rond De Boekweit te zullen surveilleren. Getuigen van vandalisme op het sportpark wordt gevraagd om dit bij de politie te melden via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.

De verenigingen laten weten niet te zullen schromen om betrapte vandalen bij de politie aan te geven en de toegebrachte schade op die vandalen te verhalen.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.