usv zoekt ritme van voor de winterstop

USV speelt morgen tegen Hoonhorst. USV is druk zoekende om het ritme van voor de winterstop terug te krijgen. De laatste drie wedstrijden wilde het niet echt vlotten met de blauw-witten. Morgen zal er gewonnen moeten worden, want de andere toppers Broekland en OVC’21 spelen ook tegen elkaar.

De heen wedstrijd op de Potkamp werd een nipte overwinning voor USV. In een spannend slot, wist Hoonhorst op voorsprong te komen maar in de laatste minuten wist USV deze om te buigen in een 1-2 zege. Hoonhost heeft de punten ook hard nodig, zeker nadat Ulu Spor vorige week de eerste zege boekte. De ploeg van Hans Antonissen kan zijn draai maar niet vinden dit jaar.

Bij USV ontbreekt topscoorder Rick Timmerman die voor zeven duels is geschorst, vanwege een kopstoot. Morgen wordt er om 14.00 uur afgetrapt in Nieuwleusen. USV zal moeten winnen om aansluiting bij de koplopers te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.