Home / archiefcentraal / usv nieuwleusen zondag in actie

usv nieuwleusen zondag in actie

Tijdens het afgelopen inhaalweekend kwam USV Nieuwleusen niet in actie. Aankomende zondag 25 maart hervatten de ploeg de competitie tegen Hoonhorst. Dit is het begin van een serie van drie achtereenvolgende thuiswedstrijden.

Na de winterstop is USV nog steeds op zoek naar het juiste ritme en de eerste overwinning. Tegenstander Hoonhorst is het hele seizoen nog weinig succesvol geweest en staat op de voorlaatste plaats. Het duel tussen de gemeentegenoten begint om 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden in Nieuwleusen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.