Home / archiefcentraal / usv en marienheem delen punten

usv en marienheem delen punten

Evenals in de uitwedstrijd (2-2) kon USV ook dit keer middenmoter Mariënheem niet verschalken. Na een 0-1 ruststand stond na ruim 90 minuten de 1-1 op het scorebord. Mede gezien het vertoonde spel mocht de thuisploeg de handen nog redelijk dicht knijpen met dit resultaat.

De gasten uit Mariënheem toonden vanaf de eerste minuut veel meer inzet en strijd. In de beginfase kwamen de mannen van trainer Sander Brinkman dan ook een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Damian Scholten. De jonge keeper wist vooralsnog zijn doel schoon te houden maar in de 7e minuut moest ook hij capituleren op een inzet van Sander Alferink, 0-1.

Na deze vroege openingstreffer probeerde USV het spel meer naar zich toe te trekken. Kansen werden er wel gecreëerd maar Aaron voor ’t Hekke, Kevin Mosterd en Rick Timmerman waren ongelukkig in de afronding. Ook na de pauze bleef het voetbal van de blauwwitten niet echt imponerend. De wil om te winnen was er wel maar het spel bleef erg onsamenhangend. Toch kwam USV door een prima actie van Rick Timmerman in de 66e minuut op gelijke hoogte. De hard werkende aanvaller gaf keeper John Schrijver volledig het nakijken op zijn inzet, 1-1.

Wie had verwacht dat USV na deze gelijkmaker direct voor de volle winst zou gaan kwam bedrogen uit. Het was Mariënheem dat de mouwen nog eens extra opstroopte. De gasten kregen in de slotfase nog een paar goede mogelijkheden om met de volle buit naar huis te gaan. Met een paar uitstekende reddingen voorkwam doelman Damian Scholten verder onheil voor USV. Met de opmerking van Joshua Nijlant, na afloop van de wedstrijd, dat “het een rommelige bende was” sloeg de coach de spijker op de kop.

Zondag staat voor USV de uitwedstrijd tegen Nieuw Heeten op het programma. Om 14.00 uur wordt er dan afgetrapt op sportcomplex “De Belte”.

Lees ook

Coronavirus zit OZC dwars

OMMEN – OZC zette de seizoenouverture tegen Fit Boys om in een degelijke driepunter. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.