Home / archiefcentraal / turnsters gvn naar halve finale nk

turnsters gvn naar halve finale nk

Tijdens de finalewedstrijden in de derde divisie op 18 februari heeft een aantal turnsters van GVN zich geplaatst voor de landelijke wedstrijden. Vanwege een computerstoring duurde het echter even voordat bekend kon worden gemaakt welke turnsters zich gekwalificeerd hadden. Esmée Westrik (instap, geboortejaar 2003), Luna Sterken en Sterre Bartels (pupil 1, geboortejaar 2002), Judith Nijzink en Kim van Ringen (pupil 2, geboortejaar 2001) plaatsten zich voor de halve finale van het NK. Deze wordt op 24 maart gehouden in Leek.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.