Home / archiefcentraal / trainers en verzorger marienberg tekenen bij

trainers en verzorger marienberg tekenen bij

Vier trainers van Mariënberg hebben vrijdag hun handtekening gezet onder een nieuw contract. Ook knoopt verzorger Bart Klijn er weer een jaar aan vast. Bovendien zette de nieuwe oefenmeester van de roodzwarten voor het komend seizoen, Mark Wagt, tevens zijn handtekening onder het contract.

Voorzitter Wim Hutten verwelkomde de trainers en verzorger in de vernieuwde bestuurs- en sponsorruimte. Na een korte introductie volgde het officiële gedeelte.

Mariënberg is blij dat de juniorentrainers Ruud Wesselink (A1), Roel Altena (B1) en Luuk Hofsink (C1) een verlenging van hun werkzaamheden met de Technische Commissie overeen zijn gekomen.

Verder gaat tweede elftaltrainer Dick Hamberg op voor zijn derde seizoen en krijgt de Hardenberger volgend jaar te maken met een nieuwe hoofdverantwoordelijke bij de eerste selectie. Want na twee seizoenen Mariënberg heeft Hennie Haverkort besloten om te stoppen. Zijn opvolger was snel gevonden door de TC in de persoon van de 30-jarige Mark Wagt die bij de Westerparkbewoners aan zijn eerste klus als hoofdtrainer gaat beginnen.

Namens het bestuur bekrachtigde Wim Hutten (voorzitter), Arjan Bolks (penningmeester) en Alfred Dorgelo (secretaris) de contracten en kon er na het ondertekenen geproost worden op het feit dat het trainers- en medische gilde voor het seizoen 2012/2013 weer rond is, met dank aan de Technische Commissie.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.