toonkunstkoor caecilia in concert

De Dominicanenkerk in Zwolle staat op woensdag 28 maart in het teken van de welbekende Matthäus Passion van J.S. Bach. Toonkunstkoor Caecilia brengt het stuk onder leiding van Dick Dijk ten gehore. Het regionale koor wordt begeleid door het Nederlandse Symfonie Orkest, het Orkest van het Oosten.

De volgende solisten zijn deze avond te beluisteren:

Tenor (evangelist): Robbert Overpelt

Bas (Christus): Nanco de Vries

Sopraan: Heleen Koele

Alt: Martine Straesser

Tenor aria’s: Bernard Loonen

Het concert begint om 19.00 uur, de kerk is open om 18.30 uur. Kaarten kosten dertig euro per stuk, dit is inclusief consumptie en een programmaboekje. De kaarten zijn te koop bij Wil van der Linde, telefoonnummer 0615062900.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.