Home / archiefcentraal / streekmuseum ommen zoekt vrijwilligers

streekmuseum ommen zoekt vrijwilligers

Het Streekmuseum Ommen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en vrijwilligsters voor diverse activiteiten in het museum.

Het Streekmuseum is een bijzonder stuk erfgoed, dat alleen kan bestaan dankzij de inzet van de circa 44 enthousiaste vrijwillig(st)ers. “Een vrijwilliger is er in de eerste plaats om de bezoekers wegwijs te maken in het museum, tolhuis en eventueel de molen,” vertelt beheerder Harold Dokter. “Daarnaast zijn er natuurlijk ook huishoudelijke taken zoals stofzuigen, vitrines “vingervrij” maken, schoonhouden van het museum en andere klusjes in en rond het museum. Ook het begeleiden bij en meedenken over projecten behoren tot de mogelijkheden.”

Mensen die geïnteresseerd zijn in de rijke historie van Ommen enhet leuk vinden om zich samen met anderen te verdiepen in de geschiedenis, worden uitgenodigd om zich aan te melden voor het vrijwilligersteam. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met beheerder Harold Dokter via 0529 – 453487 of info@museum-ommen.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.