streekmuseum ommen actief tijdens nl doet

Op vrijdag 16 maart vanaf 10.00 uur starten enthousiaste vrijwillig(st)ers bij het Streekmuseum Ommen met de actie NL Doet. Gezamenlijk steken de vrijwillig(st)ers de handen uit de mouwen om de buitenboel op te fleuren met een mooie plantenbak bij de ingang en vaste planten in de tuin. Daarvoor heeft het museum een budget van € 500,00 ontvangen. Ook wordt deze dag benut om het tolhuis bij het museum een grote schoonmaakbeurt te geven.

Om 10.00 uur wordt gestart met een kopje koffie/thee met eigengebakken cake. Rond 13.00 uur wordt de innerlijke mens versterkt door pannenkoeken die bij het Streekmuseum worden gebakken. De ingrediënten voor de pannenkoeken worden gesponsord door de Albert Heijn. In de middag komt wethouder Scheele ook een kijkje nemen bij het streekmuseum.

Wie op vrijdag 16 maart mee wil helpen kan zich aanmelden bij beheerder Harold Dokter tel: 0529 – 453487 en mail: info@museum-ommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.