Home / archiefcentraal / soli deo gloria in concert

soli deo gloria in concert

De Christelijke Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen laat weer van zich horen. Op zaterdag 24 maart geeft de muziekvereniging haar jaarlijkse concert in sporthal de Carrousel in Ommen. Alle onderdelen zullen te beluisteren zijn.

Het middagprogramma gaat van start om 15.00 uur. Het avondprogramma begint om 19.30 uur en zal uitgevoerd worden door het A-slagwerkensemble, onder leiding van Roel-Jan Jongsma, en door het A-orkest onder leiding van Jan Schoonhoven.

Muziekliefhebbers die nieuwsgierig zijn naar de muzikale jeugd uit Ommen, kunnen een toegangskaartje kopen. Deze kost vijf euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot 16 jaar. Met dit kaartje kun je zowel ‘s middags als ‘s avonds naar binnen. SDG-supporters hebben gratis toegang op vertoon van hun supporterskaart. Deze kaart wordt thuis gestuurd voor aanvang van het concert.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.