Home / archiefcentraal / sjanne pakt uit met metamorfose

sjanne pakt uit met metamorfose

Sjanne Exclusieve Damesmode bestaat vijf jaar en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Met vier complete metamorfoses pakte eigenares Jeannet Knoll flink uit. “Het was voor ons een inspirerende uitdaging.”

Om het jubileum op grootse wijze te vieren, verlootte Jeannet vier metamorfoses onder haar klanten ter waarde van 800 euro. Dames die in de afgelopen periode een nieuwe garderobe aanschaften, maakten kans op een complete make-over. De vier gelukkigen – Anouk de Jong uit Zwolle, Irma Aalbers uit Fochteloo, Bianca Stern uit Hattem en Frieda Beumer uit Dalfsen – ondergingen vorige week hun metamorfose, waarna het resultaat zaterdag met veel allure gepresenteerd werd.

Frieda komt bijna woorden tekort om haar ervaringen te beschrijven. “Van het begin tot het einde was het allemaal heel erg leuk! Ik voelde me net een koningin! Ik was eigenlijk al bijna vergeten dat ik meegedaan had, totdat Jeannet ineens belde dat ik gewonnen had. Daardoor was ik helemaal overrompeld.”

In de week voorafgaand aan de presentatie kreeg Frieda onder meer een nieuw kapsel, haar nagels werden gedaan, ze werd professioneel geadviseerd en gestyled door Jeannet en mocht bijpassende schoenen uitkiezen bij Mariani Schoen en Tas. Ook kreeg ze een beautybehandeling. Nadat ze op zaterdag vervolgens helemaal mooi opgemaakt was, vertrok ze samen met de andere metamorfosedames naar Hof van Heden in Dalfsen voor de fotoshoot door Foto-Miranda.

Daarna ging het gezelschap in de Oldtimer van Classic Jaap naar de winkel, waar de dames groots onthaald werden. “We reden toeterend de Prinsenstraat binnen, waar allemaal mensen stonden te kijken. We stonden even echt helemaal in de belangstelling. Ik heb denk ik nog nooit zoiets leuks meegemaakt. Nou ja, bijna nog nooit dan.”

Jeannet kijkt terug op een geslaagde jubileumviering. “Ik werkte samen met specialisten op hun vakgebied, zoals Hair and more by Ditta, Nagelstudio Bella Donna en Beautysalon New Energy. Het was voor mij erg leuk om te zien dat de dames ons vertrouwden en zich helemaal aan ons overgaven. De publieke belangstelling was ook groot, dus dat we mensen geïnspireerd hebben is een feit. We hebben het lekker druk gehad die middag. Ik heb er in ieder geval erg van genoten.”

Van origine is Jeannet mode ontwerpster. Met een brok aan ervaring kan ze dit nu heel goed gebruiken in haar winkel. “Het persoonlijke contact met de dames en het vertrouwen dat de mensen je geven is erg leuk.” Ondanks hun succesvolle winkel, denken en Jeannet en haar man Gerard niet aan een extra winkel of een webwinkel. “Ik hoop dat we over vijf jaar kunnen concluderen dat we veel bereikt hebben met het garderobeadvies. Dat is een nieuwe stap die we gaan doen.” Samen met de klant sorteert Jeannet de beste kledingstukken, waarna ze laat zien hoe die gedragen kunnen worden en welke aanvullingen daarbij passen. De gedrevenheid en de passie die SJANNE de afgelopen vijf jaar heeft gebracht is volgens Jeannet aangeboren en niet over te brengen. “Dat ben je zelf. Op naar de tien jaar!”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.