Home / archiefcentraal / show en verkoopdagen bij eg ten kate

show en verkoopdagen bij eg ten kate

Elk voorjaar organiseert E.G. ten Kate vof aan het Westerveen in Nieuwleusen onderhandse verkoopdagen. en show van landbouwwerktuigen en tuin & parkmachines. Op 29, 30 en 31 maart 2012 wordt voor de elfde maal de markt voor gebruikte machines opgezet. Deze show duurt drie dagen, uniek is dat voornamelijk boeren uit de weidse regio hun gebruikte machines en trekkers aanbieden.

Iedereen kan tegen een inbreng bedrag van € 50,= een machine inbrengen, die door Ten Kate in een catalogus wordt opgenomen. Het unieke aan de verkoop is dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht. De verkoopshow zelf is een grote happening, die de afgelopen keren zo rond de 3000 mensen op de been bracht. Een hectare weiland vol trekkers en machines. Zaterdag 31 maart is er tevens een trekker oldtimerdag op deze locatie met om 1 uur een rondrit door Nieuwleusen. Voorgaande jaren waren er circa 100 deelnemers.

Voor meer informatie: www.egtenkate.nl

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.