Home / archiefcentraal / resto oco geeft gratis ijs weg

resto oco geeft gratis ijs weg

Wie buiten loopt ontdekt al gauw dat het aangenaam vertoeven is, de vogeltjes fluiten en er wordt zelfs gesproken over tropische temperaturen. Lente! Tijd voor een lekkere ijsco. Bij Resto Oco start zaterdag 24 maart weer het ijsseizoen, maar dan zonder de ijzers. De vitrine van Oco ligt vanaf dan gevuld met 12 verschillende smaken vers bereidt ijs van eigen makelij.

Kinderen tot en met 10 jaar mogen deze zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur gratis een ijsje ophalen. Overige gasten krijgen het tweede bakkie gratis om het 2-jarige bestaan te vieren van Roel en Wilma van de Vegte van het door hun overgenomen Resto Oco. Dit aanbod duurt tot en met 31 maart.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.