politie zoekt getuigen na ongeval in ommen

Op donderdagmiddag 22 maart vond er aan de Hammerweg omstreeks 15:50 een ongeval plaats met een auto. Het voertuig dat bestuurd werddoor een 21-jarige man uit Vroomshoop reed over de Hammerweg in de richting van Den Ham. Door nog onbekende oorzaak is de man van de weg af geraakt, heeft twee verkeersborden geraakt en is vervolgens frontaal tegen een boom gereden. Een bestuurster die uit de tegenovergestelde richting (uit Den Ham) kwam, kon de man maar net ontwijken.

De politie zou graag in contact komen met deze vrouw omdat zij mogelijk iets zou kunnen verklaren over de toedracht van het ongeval. De 21-jarige man had last van zijn nek en werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn auto moest worden afgesleept.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.