Home / archiefcentraal / palmpasen optocht ommen

palmpasen optocht ommen

Pasen staat weer voor de deur. Daarom wordt in Ommen op zaterdag 31 maart de jaarlijkse Palmpasen optocht gehouden. Kinderen die mee willen doen zijn tussen 13.00 en 13.30 uur van harte welkom in De Kern aan de Bouwstraat in Ommen. Hier kunnen ze hun versierde palmpasenstok met zwaantje laten zien aan de jury. Alle varianten zijn welkom, al is volgens de organisatie een buxus extra leuk. De kinderen krijgen een verrassing als beloning.

Om 13.45 uur wordt er een feestelijke ronde gemaakt door Ommen. Dit gaat uiteraard gepaard met muziek van een muziekvereniging. Na terugkomst maakt de jury bekend wie de mooiste palmpasenstok met zwaan heeft gemaakt.

De optocht wordt in ere gehouden door de Gemienschop van Oll Ommer. Om deze traditie niet verloren te laten gaan, doet Oll Ommer een oproep aan ouders en verzorgers van kinderen om ook een palmpasenstok te versieren en mee te doen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.