Home / archiefcentraal / paasactiviteiten bij molen massier

paasactiviteiten bij molen massier

Molen Massier in Nieuwleusen biedt weer een paar gezellige activiteiten rondom Pasen.

Op woensdag 28 maart is er van 14.00 tot 16.00 uur en van 19.30 tot 21.30 uur een workshop paasstuk maken. Dit gebeurt op basis van een vierkante vaas. De kosten voor deze workshop bedragen 15 euro, exclusief de vaas. Uiteraard mag men zelf een vierkante vaas meenemen. Opgeven kan vóór 25 maart via telefoonnummer 0529-482314.

Voor iedereen die graag op de fiets stapt of een eind wil wandelen, is er op Tweede Paasdag een wandel- en fietstocht. Starten kan tussen 12.00 en 14.00 uur vanaf molen Massier. De tocht gaat gepaard met een gezellige boekenmarkt. Hiervoor kunnen boeken ingeleverd worden op de woensdag- en zaterdagmiddag. Opgave voor de wandel- en fietstocht is niet nodig.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.