ozc pakt laatste strohalm

OZC wist zaterdag na een 2-0 achterstand toch nog de winst naar zich toe te trekken. Na de 2-0 van Mathijs van Gelder leek OZC wederom op een nederlaag af te stevenen. Maar de mannen stroopten de mouwen nog eens extra op. Nadat Redmar Roelofs voor de aanluit treffer zorgde , was het Floris Buitenhuis die in de 77ste minuut OZC langs zij bracht. In blessure tijd was het Jos Wilmink die ASC’62 in rouw dompelde door de bevrijdende 2-3 binnen te schieten. Bij een nieuwe nederlaag was het een zware taak voor Pascal Weteringe geworden, maar nu gloort er weer hoop aan de horizon.

Nieuwleusen was zaterdag niet bij machte om Vroomhoopse Boys te verslaan. Na rust waren de mannen uit Vroomshoop beter, feller. Nieuwleusen kon de stunt van vorige week niet herhalen. Door Harold Kivist en Tim van der Kolk werd het 0-2 voor de boys uit Vroomshoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.