ovc21 gaat volle bak

Trainer Michael Dikken gaat zondag voor de volle winst in en tegen Hoonhorst. ,, We spelen niks anders dan anders. We gaan gewoon volle bak. We willen kampioen worden, dus we gaan ervoor. Het kan best lastig worden want ze hebben de punten ook hard nodig. Daarnaast zal het veld niet best zijn, maar we gaan er gewoon voor”. OVC’21 staat er prima voor. De oude garde die in 1977 met Wim Adema kampioen werd in de vierde klasse, ziet het wel zitten. De vereniging is ook toe aan de stap hoger.

OVC’21 hoort niet meer in de vijfde klasse. Ze willen weer hoger op. Het hele jaar staan ze al bijna boven aan. Afgelopen zondag werd Broekland aan de zege kar gebonden. Het was een dik verdiende overwinning.

Hoonhorst verloor zondag met 2-0 bij USV, maar als USV de kansen beter had benut had de score veel hoger uit kunnen vallen. Hoonhorst ziet Ulu Spor naderen, maar naar de zesde klasse hebben ze geen zin. Hans Antonnissen zal er alles aan doen om de mannen op scherp te zetten.

Hopenlijk scoort Mike Niens niet tegen OVC’21 want zijn vader Ton, was in 1977 de grote man bij Ommen dat toen kampioen werd. Ton Niens scoorde bijna dertig goals dat seizoen, terwijl hij later nog bij Rohda Raalte als pinchhitter werd gebruikt.

Zondag om 14.00 wordt er afgetrapt op de Potkamp in Hoonhorst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.